Cleopatra Beauty and Health
Voor alle Gelaats- en Lichaamsbehandelingen
Wim Lagendaalpad 30, 3056 PJ
puurrfoto3
puurrfoto2

Persoonlijke uiterlijke verzorging is belangrijk voor de mens. Op cosmetische gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar.

Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten op natuurlijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat, omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden, waardoor zij niet toegankelijk zijn voor een ieder.

om deze reden hebben wij PUURR in ons pakket opgenomen.

PUURR biedt een totaal concept om de ultieme beleving van beauty en well-being te garanderen. De kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten voor Face, Body en Welness zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor deze behandelingen.

Kiezen voor PUURR is kiezen voor een totaal concept met een persoonlijk karakter.

PUURR Face:

Sense

De droge en gevoelige huidtype's komen zowel vet als vocht tekort. Het heeft een fijne structuur en is doorzichtig, vlekkig en fragiel.

Er kunnen fijne zichtbare lijntje voorkomen, het beschadigd gemakkelijk, kortom best een lastig huidtype. Gelukkig biedt de natuur ook hier weer uitmkomst met tal van heilzame ingrediënten.

De Sense lijn bevat o.a. de volgende actieve natuurlijk ingrediënten:

Aloe Vera;

Dit is een zuivere gel die al eeuwen bekend staat om de heilzame werking. De gel heeft unieke eigenschappen als het gaat om het vasthouden van vocht. Doordat de gel gemakkelijk door de huid wordt opgenomen, wordt de huid krachtig gehydrateerd. Naast de hydraterende werking, verkoelt en kalmeert de gel en helpt het mee om irritaties te verhelpen.

Rooibos Extract;

Dit is een Afrikaans extract dat zeer geschikt is voor een gevoelige huid en door de hoge concentratie anti-oxidanten erg goed werkt tegen huidveroudering en beschermt tegen vrije radicalen.

Panthenol;

Dit ie een voorloper van vitamine B, dat een centrale rol speelt bij de celstofwisseling in de huid. Het toegepaste D-panthenol wordt goed door de huid opgenomen en wordt door ons huidorgaan in essentiële bouwstenen omgezet. Panthenol draagt zo bij aan huidverjonging en herstel. Panthenol bezit tevens hydrofiele (wateraantrekkende) eigenschappen, zodat de vochtigheidsgraag genormaliseerd kan worden en het heeft een kalmerende werking.

Puurr